fredag 28. oktober 2011

Smørbrød og wok



En stor favoritt her er laksesmørbrød. Noe av det beste jeg vet.
Pleier å ha salat, eggerøre og einerrøkt laks eller ørret.
I eggerøren bruker jeg stort sett fløte dersom jeg har det stående, blir kjempe godt!
Fikk en gang et godt tips om hvordan man raskt og enkelt kan lage eggerøre; man blander egg og melk/vann/fløte i en skål eller dyp tallerken, setter dette i mikroen og følger med på når det begynner å stivne i kantene. Da tar man det ut, rører rundt, og setter det inn igjen til det er ferdig. Lettvint! :)


Middagen i dag bestod av kyllingwok.
Laget en marinade av solsikkeolje, litt olivenolje, ingefær, rød chilli og hvitløk. Lot kyllingen trekke i ca 1 time.


Deretter woket jeg kyllingen først, før jeg tok den ut av for å woke grønnsakene. Pleier å bruke de frosne wokblandingene de har på butikken. Mye raskere enn å stå å dele opp alle grønnsakene selv.
Deretter blandet jeg sammen grønnsaker, kylling og ris, og hadde litt soya saus over til slutt. Mmm..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar