onsdag 30. november 2011
Kyllingwok med kokosmelk
Til 4 porsjoner trenger du:
3 kyllingfileter
1 løk
1 hvitløkfedd
2-3 cm stor ingefærbit
1 ss olje
1 gulrot
ca 20 sukkererter
1 rød paprika
1 brokkoli
1 boks med kokosmelk
3 ss soyasaus
3 ss søt chilisaus
ca 1 ts salt
ca 1/2 ts pepper
250 g nudler (eller ris)
Slik gjør du:
Sett på vann til nudlene/risen først, følg så anvisningen på pakken.
Skjær løk og kylling i passe store biter og fres det sammen med finhakket ingefær og hvitløk i olje i en wok- eller stekepanne i 3-4 minutter.
I mellomtiden skreller du og skjærer gulroten i 1/2 cm tykke skiver, ha dem i panna og fres i 2 minutter til.
Legg oppi hele sukkererter, paprika i strimler og brokkoli i bunter.
Hell over kokosmelk, soyasaus og chilisaus, og la det småputre i 3-4 minutter. bland nudlene/risen i og server.
Har du dårlig tid og synes det tar for lang tid å skjære opp diverse grønnsaker så kan du gjøre det enkelt og greit med en ferdig wokblanding fra frysedisken. Det gjorde jeg i dag, og det funker som bare det!
Bon apetitt! :)
Oppskriften er hentet fra Sunn og god hverdag av Jeanette Roede
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar