mandag 31. oktober 2011

Bakepulverhorn


Har bakt enkle og kjappe horn til lunsj idag. Bakes med bakepulver, så slipper hevingen.
Oppskriften er hentet fra Wenches kjøkken på god morgen norge.


1 beger kesam
3 dl vann
1 1/2 ts salt
1 ts sukker
1 ss tørket urtekrydder
2 ss bakepulver
1 ts natron (kan sløyfes)
ca 750 gram grovbakstmel


Rør sammen alle ingrediensene til en glatt deig.
Del deigen i to og lag en sirkel av hver del.
Del hver sirkel i 8 trekanter, og rull sammen fra bredeste ende slik at hver trekant blir et horn.
Dryss over revet ost om ønskelig.
Legg på stekebrett og stek på 225 grader i 12-15 minutt.


Jeg fyllte mine horn med ost for å få litt mer smak på dem. 
Som bildet viser, var jeg litt ivrig med osten, så en hel osteskive var tydeligvis litt for mye. ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar